Merhaba sevgili oyuncular bakım tamamlandı.


Saka2 oyunumuzda Mavi Ejderhaya Ejder Pençesi drobu eklendi.
Saka2 oyunumuzda Bilezik dönüşümü aktif edildi. Emily'den dönüşümü yapabilirsiniz.
Saka2 oyunumuzda Beyaz Altın Bilezik +9 veya Cennetin Gözü Bilezik +9 eşyalarını 2 Nemere İncisi, 3 Razadör İncisi, 5 Dağ Sandığı, 5 Ejder Pençesi ve 1500 Won karşılığında dönüştürebilirsiniz.
Saka2 oyunumuzda Yeni cevherler aktif edildi. Yakut Nemereden, Grena Razadörden, Zümrüt Azrailden ve Safir Vobanın Zindanında yer alan Kral Vobadan elde edilebilir.
Eşyanın kendi özelliği olan ve etkisi devam eden ancak cevher bölümünde görünmeyen özellikleri de artık görünüyor. Örneğin Yakut Bileklikte cevher bastığınızda savunma etkisini artıran özellik verirken cevher kısmında görünmüyordu.
Savaş Arenası etkinliğinde üst tura geçmeye hak kazanan takımların birinde savaş puanı vermeme durumu giderildi. Bakıma kadar olan Savaş Puanı kazanımları hak sahiplerine gönderildi.
Üç İmparatorluk Savaşı etkinliği kayıtları sırasında Krallıkların İzi kullanımına izin veren bir hata giderildi.
Üç İmparatorluk Savaşı etkinliği kayıt aşamasında izleyici modu kaldırıldı. Artık herkes yeniden görünür ve envanter kullanılabilir. Ayrıca isimler DÜŞMAN ve tek renk olarak görünür. Savaş başlayana kadar hangi bayraktan katılım sağlandığı görülemez.
Anti-Cheat yazılımımız güncellendi. Performans kaybına yol açan hile kontrolleri yenilendi.
Mavi Ejderha odasının kullanım süresi 1 saatten 30 dakikaya düşürüldü.
Şeytan Katakombuna giriş yaparken direkt Mühürün yanına ışınlanırsınız. Artık Ruh Kristali Anahtarı gerekmiyor, Mühüre tıklayarak başlayabilirsiniz.

Oyun açılış saati : 13:21

Keyifli Oyunlar dileriz.