Merhaba sevgili oyuncular bakım tamamlandı.


Yeşil Vadi etkinliğinde Mavi Lastikten 300-500 arası Won Çeki elde edilebilir.

Yeşil Vadi etkinliğinde Kırmızı Lastiklerin doğma algoritması değiştirildi. Önceden sabit 200 Yeşil Lastik kesildiğinde geliyordu. Şuanda şansa bağlı olarak 180 ile 200 arası Yeşil Lastik kesildiğinde geliyor. Böylece hem daha fazla Kırmızı Lastik şansı doğacak ve gelme zamanları karışacak.

Pazar ve NPClerden aldığınız eşya envanterinizde var ise ve üst üste geçebiliyorsa artık envanterinizdekinin üzerine ekleniyor.

Mavi Ejderha ve Kral Voba Zindanı sistemleri baştan kodlanarak aktif edildi. (Sistemde hata çıkması durumunda eski sisteme bakımsız geçilecektir) Artık eskisi gibi şifre sistemi yok size özel bir haritaya ışınlanıp patronu kesebilirsiniz aynı anda giriş sorunu kalmadı. Kral Voba tek odaya düşürüldü.

Mavi Ejderha Odasında gereksiz slotlar kaldırıldı.

Mavi Ejderha Odasının bakımlardan sonra 1 saat giriş yapılamaması sorunu giderildi.

Mavi Ejderha Odasından ejderhayı kesmeden çıktığınızda ve süreniz bitmeden döndüğünüzde artık tekrar kıvrık almıyor.

Mavi Ejderha Odasında Mavi Ejderhayı kesmek için 30 dakika süreniz vardır. Eğer Mavi Ejderha öldürülürse 5 dakika içinde oda tekrar aktif olur. Kral Voba Zindanında ise Kral Vobayı kesmek için 10 dakika süreniz vardır. Eğer Kral Voba öldürülürse zindan 1 dakika içinde tekrar aktif olur.


Oyun açılış saati:


Turna2 12:54



Patron takip edenler için saatkac.info.tr ile sunucu saatleri senkronize edilmiştir.


Keyifli oyunlar dileriz.